Warning: is_writable(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/home/za4x37dJ06HX/casarural-terraalta.com/web/wp-content/uploads/shareaholic/) is not within the allowed path(s): (/usr/home/casarural-terraalta.com/:/home/casarural-terraalta.com/:/usr/home/services/:/usr/share/php53/) in /usr/home/casarural-terraalta.com/web/wp-content/plugins/shareaholic/sexy-bookmarks.php on line 136 Enoturisme | Casa Solé
Allotjament Rural Terra Alta, enoturisme

La Terra Alta és una comarca amb gran tradició i pes del sector vitivinícola, el qual representa una part fonamental de la seva economia. Durant els últims anys a més, s’ha produït un increment en la qualitat i el corresponent reconeixement dels vins de la seva Denominació d’Origen. Aquesta millora en la qualitat del producte sobre el que ha de girar la proposta arriba en un moment idoni, i és que l’enoturisme és una activitat creixent en zones vitivinícoles d’arreu del món, que compta cada cop amb més adeptes, i que s’ha convertit en alguns casos en l’activitat turística més important de la destinació.

La comarca a més, disposa de recursos i atractius turístics molt importants, com són la Via Verda, el Parc Natural dels Ports i la xarxa de centres i museus de la Batalla de l’Ebre, entre altres; que han de suposar una oferta complementària important per a l’enoturisme, el qual no pot ser concebut únicament com la visita a cellers i la degustació del vi. Aquí esdevé clau la redacció d’un Pla Director, que ha de facilitar la participació dels agents turístics i els productors de vi per a la millora de l’oferta turística i la promoció del sector vitivinícola, millorant l’economia de tota la comarca.

Comments are closed.